fredag, maj 13, 2011

Bloggfunderingar

Jag och Maken pratade idag och han har nog en poäng i att det blir lite mycket med tre olika bloggar. Jag vill ju ha kvar dem alla, men måste nog välja två av dem.

Han tyckte att den här bloggen egentligen var klar. Här har jag skrivit om IVF och adoption och det kan bli ett naturligt slut.

Adoptionsresebloggen kan vara kvar - omdöpt - och finnas med lösenord eller inbjudningar (Max 100 st dock). Måste kolla hur det där med lösenord funkar. Här kan bilder på barnen och oss finnas med.

Slutligen kan min originalblogg finnas kvar och innehålla allmänna funderingar kring mig, la familia och livet i allmänhet.

Om lösenord är smidigt kanske jag t o m bara fortsätter med min originalblogg och lägger foton som lösenordskyddade inlägg.

Jag vill ju att ni som läst mig här ska vilja fortsätta att läsa, så enkelt och smidigt som möjligt. Låter det här som en plan?

2 kommentarer:

Sara sa...

Det låter väl som en okej idé, det enda som är lite "jobbigt" med lösenskyddade bloggar är att de inte kommer upp i bloglovin, men det är ju mest bara en petitess. Förstår att det blir alltför mkt med 3 bloggar...

Jenny U sa...

Det låter väl som en klok idé. Temat för just den här bloggen har väl bytt inriktning nu, kan man säga. Och 3 bloggar verkar kanske lite i överkant när det gäller din skrivtid...

Ledsamt att ni fick en så sorglig hemkomst mitt i allt det som är glatt för er. Jobbigt att det ska vara så :-(

.