tisdag, maj 10, 2011

Hemma...

Vi kom hem i lördags och först nu känns det som om jag sovit ikapp.

Tack för alla hälsningar både här och på den låsta bloggen! Jag har inte suttit vid en dator på två veckor och det är så småttigt att skriva kommentarssvar på en telefon. Både jag och Maken har dock läst alla och är jätteglada för alla tillrop!

Jag kommer nog att fortsätta med den låsta bloggen och lägga upp bilder på pojkarna där. Eventuellt byter jag namn på den bara. Det är ju dock denna och min andra blogg som är de primära.

Just nu är Maken på lekplatsen med P1 (storebror) och P2 (jepp, lillebror) medan jag städar undan sista resväskan. Båda älskar att blåsa såpbubblor, så det är nog det de gör.

P2 är väldigt pappig och ser mig som ett ganska dåligt alternativ. P1 är däremot ganska mammig, så det jämnar ut sig. Båda två har en tendens att spotta - inomhus, utomhus och på oss - och lillkillen bits och nyps en del. Förmodligen reaktioner på flyttandet.

Allt går dock bättre och bättre, i synnerhet om vi inte är hemma. Vi försöker därför att göra utflykter varje dag.5 kommentarer:

Tea sa...

Välkommen hem!

Hedda sa...

Ja välkomna hem allihop! :)

Birgitta sa...

Hej och välkomna hem!

Vi känner inte varandra och i ärlighetens namn kommer jag inte riktigt ihåg hur jag hittade hit. Måste varit när jag surfat runt på adoption eftersom jag själv är adopterad och kom till Sverige för ganska exakt 33 år sedan.

Skulle gärna titta in på den låsta bloggen men förstår om du bara vill ha 'känningar' där.

Mvh Birgitta

Orättvisan. sa...

Välkommna hem och stort lycka till i fortsättningen!

TeachGirl/TeachMom sa...

Tack snälla! Birgitta, om du vill kan du skicka mig ett mail så lägger jag till dig. :-)

.