torsdag, februari 11, 2010

Torsdagsmötet

Så där, då har vi haft hembesök från kvinnan som sköter vår heminredning. Allt har gått bra och hon avslutade besöket med att säga att hon nu ska färdigställa utredningen och att "ni förstår väl att jag kommer att rekommendera familjerätten att ni blir godkända". Yes!

Vi måste be våra referenter komplettera med adressuppgifter, annars är de också bra och välskrivna. Det går snabbt och sedan är allt klart "på riktigt".

Nu ska hon som sagt färdigställa allt och sedan träffas vi en gång till för att gå genom hennes rapport och se om vi känner igen oss i den eller om det är något vi vill justera.

Vi har haft tur, vår handledare är otroligt trevlig och empatisk till tusen. Allt har bara flutit på och det känns hur bra som helst. Nu ska jag gå ner några kilon så att jag garanterat har som högst BMI 29 och sedan är det bara att köra.

Något irriterande att vissa länder har ett maxtak på godkända BMI-värden, men det är ju bara att bita i detsura (och för övrigt kalorisnåla) äpplet och gilla-la-la-la läget.

0 kommentarer:

Lilypie Waiting to Adopt tickers
.