måndag, mars 01, 2010

Det känns bra med den kommande IVF-träffen. Samtidigt blir både jag och Maken mer och mer övertygade om att det är adoption som kommer att ge oss våra älskade barn.

I lördags när vi var och fikade satt vi bredvid en familj där barnen förmodligen kom från Afrika. Otroligt söta barn och de såg så lyckliga ut!

Tidigare har jag inte sett så många adoptivbarn från Afrika, men de senaste veckorna har jag sett flera stycken. Det blir mer och mer vanligt. Jag tror dock att vi bestämt oss för Asien och då blir det Korea eller Taiwan. Thailand tar tydligen inte emot ansökningar just nu och Kina har sjukt lång väntetid.

Men som sagt. Innan vi skickar in papper och ställer oss i adoptionskö i något land så är det -minst- en IVF-behandling som gäller. Det ska bli spännande att komma in i det tänker igen. Jag hoppas bara att det inte kommer att handla om sprutor man ska blanda själv och sådant.

Slutligen så blev en av mina vänner mamma för första gången förra veckan. På andra IVF-behandlingen. Grattis, gumman! Jag kan lätt se dig som en Bugaboolattemamma. :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag heter Anneli och är reporter på Metro och jag vill komma i kontakt med någon som snart ska göra ett ivf och som kan tänka sig att dela med sig av detta i text och bild i tidningen. Kan du tänka dig det eller känner du någon som kanske vill?

Maila mig i så fall på anneli.wikstrom@metro.se så berättar jag mer.

Mvh Anneli

.