fredag, maj 29, 2009

Gå vidare

Det är tufft, men på något vis är vi båda beredda på att gå vidare och det är skönt. Vi är två om det här och det känns underbart. Vi är tillsammans och har samma mål för ögonen. Det finns ingen underbarare än Maken och jag önskar att jag sade det till honom oftare.

5 kommentarer:

Alice sa...

Jag beklagar att det inte blev något den här gången heller. Det är tråkigt, ledsamt och skit rent ut sagt. Ta hand om varandra!
Kram/Alice

rockygirl sa...

hej trillade in här på din blogg! Man vet inte riktigt vad man ska skriva, inte mkt som lindrar den ensamhet man känner utan ett litet liv. Jag hoppas att ni kommer få en liten vilde på ett eller annat sätt!

TeachMom sa...

Ett sent tack! Förr eller senare dyker han eller hon upp, det är bara att vänta in och sakta ner. Det suger, men sådant är livet ibland.

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

Men fy fasiken. Igen. Denna längtan som ett kort ögonblick växer till förväntan och sedan snabbt krossas då mensen/missfall/problem kommer.

Jahapp. "Nya friska tag". Om man orkar. Om man har lust. Vi vill, men jag deppar. Maken stöttar. DET är SÅ otroligt viktigt för oss tjejer i vår sits. Att maken/killen är ett starkt stöd.

Du kan vara lycklig att du har en så fin make. Kram honom en gång extra nu!

kram Ninna

Lilypie Waiting to Adopt tickers
.