torsdag, juni 10, 2010

Oj.

Vi fick ett brev igår. Från BFA-A, en av de adoptionsorganisationer vi står i kö hos. I brevet stod det att vi är framme i kön om vi fortfarande vill adoptera från Taiwan. Helt overkligt. Det är dags. :-) Jag sitter med tårar i ögonen just nu.

Cirka 18 månader kan det ta. Om ett och ett halvt år kan vi vara föräldrar. Två graviditeter. Nej, 18 månader låter som en kortare tid, vi säger det istället.

Wow.

Dags att sätta ihop handlingarna för utlandet. Och gå ner i vikt rätt fort. 6-7 kilo behöver jag få bort ganska snabbt. Taiwan har BMI-krav också nämligen, men "bara" 30.

Oj.



8 kommentarer:

MDB sa...

Åh vad roligt, grattis!

Lisa sa...

Wow, grattis!! Vad underbart!!

Pi sa...

Grattis!!

Tea sa...

Grattis så spännande!

Kix sa...

Oj... ojoj så härligt. Gu vad glad jag blir, det är ju helt fantastiskt och uuuuuunderbart! Vilken längtansperiod ni har framför er, men ni vet ju hur lång tid det är och det är ju skönt att veta! Jag kanske har frågat detta förrut, men hur länge har ni "köat" för Taiwan?

Kram Kix

TeachMom sa...

Tack alla! Det känns bra.

Vi har inte köat specifikt för *Taiwan* utan har tänkt oss tre eller fyra länder under den senaste tiden. Vi har stått i kö i snart två år i tre olika organisationer.

Det står på BFA:s hemsida att man ska räkna med tre års väntan i Sverige innan man får skicka in papperen till Taiwan. Det var mest därför vi blev så förvånade över att det gick så snabbt.

Jenny U sa...

Grattis!! Bara att veta är ju ofta ett viktigt steg och en lättnad när det gäller mycket.

Jag undrar ändå som oinsatt hur man kan vara framme i kön och ändå får vänta 18 mån? Nåja, det kan vi reda ut vid tillfälle.
Jättekul i alla fall!

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

Grattis! Oh, vad spännande! Kommer ni att resa till Taiwan eller överlämnas barnet här? Vet ej hur det fungerar längre. Jag fick adopterade kusiner från indien på 80-talet. Alla överlämnades på Arlanda :-)

Grattis igen! kram Ninna

Lilypie Waiting to Adopt tickers
.