tisdag, september 28, 2010

Tisdag kväll

Det har varit lite mycket nu i början av veckan. Vänner från Chicago är i stan just nu och idag gick jag på stan med C. Vi konstaterade att det fanns väldigt många barnvagnar på stan och hon frågade varför det finns så många småbarn i Sverige. Jag svarade att jag trodde att det bara var som tänkte så. :-)

För ett och ett halvt år sedan förlorade vänner sin nyfödde son, det var deras andra barn. Nu ska de ha barn igen. Äntligen har de lyckats. Jag tycker att det är skitjobbigt att inte få vara gravid, men kan inte ens försöka föreställa mig hur det skulle vara att förlora mitt barn efter att ha burit det i nio månader och precis fått hem honom.

Vi ska bli föräldrar, så mycket är klart. Jag undrar när vi kommer att få mer information...?5 kommentarer:

Carro sa...

Usch, fy, det är vidrigt vad en del får gå igenom.. Skönt att höra att dom är på G igen :-)

Ja du, ni ska bli föräldrar! Wiihiii! Har du en aning om hur lå ng tid det MAX tar innan ni kommer att få träffa ert/era barn? Handlar det om 6 månader eller 1½ år? Jag förstår att ni längtar :-) Det är en låååång "graviditet" du får :-) Kram till dig!

TeachGirl sa...

Jag tror att vi kan få träffa våra barn till nästa sommar. Hoppas jag i alla fall. Det verkar som om väntetiden ev förlängs nu, men jag hoppas att det inte gör det.

Du + jag och framtiden sa...

Oj, nästa sommar. Det är ju snart jue! Förstår att ni längtar, längtan måste bli större för varje dag som går!

Vilken fruktansvärd upplevelse för vännerna..... Skönt att de lyckats igen!

Kix sa...

Klyschigt, men den som väntar på något gott...!! :) Blä vilket dåligt ordspråk!

TeachGirl sa...

Kix: eller som Fredrik Lindström säger i Hassan-sketchen när han ringer MC-klubben - "När man väntar på något gott är det bara härligt!" :-)

.