fredag, oktober 01, 2010

Fredagslycka!

Maken ringde mig vid tiotiden. Jag låg kvar i sängen eftersom jag hade lite ont i huvudet. Han sa att han skulle försöka muntra upp mig lite. Sedan börjar han babbla om att han sitter och ser på ett par sötnosar. Min följdfråga var då om han börjat kolla på fler undulater, vi ska nämligen skaffa en till. Han svarade nekande, men att det var något annat han tittade på. Då började jag koppla och frågade om det var barn han tittade på. Jo, det var det. Våra barn? Jo, det var ju det också. När jag frågade om det var pojkar eller flickor svarade han bara med deras namn. När jag ännu en gång frågade om det var pojkar eller flickor svarade han att det skulle han inte säga. Retsticka där...

Jag är nästintill mållös. Vi har fått barnbesked! Två pojkar som verkar vara alldeles perfekta. Klänningarna jag köpt... Ja, det blir julklappar och presenter till barnhem. Det känns som om det gått hur fort som helst och jag fattar ingenting. Jag är bara lycklig - och otroligt gråtmild.

Vi vet inte så mycket om dem ännu, men är båda två helt överlyckliga. Jag skriver mer när jag vet mer. Nu ska jag försöka måla lite... :)
10 kommentarer:

Carro sa...

Schit! Nu sitter jag och bölar på jobbet och ingen fattar varför! Gud så glad jag blir! GRATTIS! DU ÄR 2 BARNS MAMMA! På riktigt! Vad häftigt!

Hur gamla är dom? Är dom syskon alltså? Hur gör man med namn sen?

Berätta allt du vet, vi vill ju määä veta :-)

Woooo hoooooo!

KRAM

TeachGirl sa...

Tack snälla söta! :) Skönt att fler än jag gråter. Själv har jag suttit och lipat sedan 10-rycket idag. :) Lyckades även få nya mormor och farmor att ta till bölen, så jag är van.

Anonym sa...

Grattis vad roligt att höra!! Ni har något så stort framför er:)Kommer ihåg när beskedet från colombia kom till oss, då kom det mängder med tårar...:)
Kramar från en colombia mormor

livets underverk sa...

Stort, stort grattis!

Tea sa...

Grattis!

Du + jag och framtiden sa...

Men det är ju helt fantastiskt!!! Stort stort GRATTIS!!!!!!!! Hoppas att ni snabbt får besked om när ni får åka och möte dem!!!!

TeachGirl sa...

Tack alla! Allt känns bra just nu - förutom min migrän.

Pi sa...

Wow, ett sånt under!! Tänk att ni fick syskon!!! Själva har vi valt ett land där det är svårt att få syskon. Tycker det är så svårt att veta hu man ska göra, välja, tänka. Landet vi valt tar väl hand om barnen och just nu har vi valt det före syskon. Svårt svårt val...

Vill sända ett jättegrattis till dig!!

Lisa sa...

Men gud vad UNDERBART!!!!!! Stort stort GRATTIS!!!Ah, jag ar sa glad for er skull.

Kram fran Lisa

Jenny och Daniel sa...

Hej

Har missat din blogg ett tag nu, men har nu läst att ni fått barn.

Vi har också fått besked om barn,
2 tjejer från Lesotho väntar på att få resa, kan ta upp mot 5 månader innan vi kommer iväg.

Om du har lust får du
gärna maila mig, skulle ju vara trevligt att surra med någon som också ska få två barn.
Jendan81@gmail.com

Kram och Grattis

.