söndag, oktober 03, 2010

Traderaträsket...

Jo då, jag har gått ner mig ordentligt. Jag har den senaste timmen ropat in fem olika auktioner och sammantaget sex plagg. Nu får snart Maken ta och komma hem så att jag sliter mig från datorn. Men det är ju så kul! Och jag tycker att jag gör en hel del fynd också... Det är dock inte utan att jag tycker att det vore skönt om någon kunde gå in och bjuda över mig på de auktionerna jag har kvar.

Jag har den här spontana, impulsiva sidan hos mig som ofta är bra men just nu känns den faktiskt lite jobbig. Dessutom fattar jag mig inte riktigt på Tradera. Kommer de som säljer att skicka mail till mig med konto- och portoinfo? När jag vunnit flera auktioner från samma person borde ju rimligtvis portot förändras?

Dessutom har jag börjat titta på växasängar via Blocket. Det är några stycken som säljs två och två, det är nog det vi kommer att köra på. Shit, så peppad jag är!

2 kommentarer:

Carro sa...

Jag har aldrig varit inne på tradera men har en längre tid tänkt att gå in och titta. Jag kanske ska avvakta, det låter ju livsfarligt ;-)

Vet du på ett ungefär,hur lång tid det tar innan ni får åka o hämta hem ungarna? :-)

Det är ju så otroligt spännande det här!

TeachGirl sa...

Det är mer än livsfarligt. Men förbannat kul och pulshöjande. :-)

Vi vet inte hur lång tid det hinner att ta tills vi får hämta dem, men i snitt tror jag att det dröjer 6-8 månader. Gott om tid att shoppa loss på Tradera alltså...

.