lördag, oktober 02, 2010

Lördag förmiddag

Tack snälla för alla gratulationer! Både jag och Maken är mycket glada. Har precis vaknat efter en ganska tung natt. Jag gick och lade mig vid 21-tiden med massiv migrän, förmodligen av all spänning som bara släppte igår.

Anledningen till att det gått ganska snabbt är förmodligen en kombination av faktorer. Dels vet vi att vårt barnhem efterfrågade nya par precis när vi var klara med ansökan, dels var vi öppna för något äldre barn och syskon.

Taiwan har blivit mer restriktiva med utländska adoptioner, i synnerhet av små (friska) barn, så jag trodde faktiskt att det skulle ta längre tid än så här. Det verkar vara så att barn under två år i första hand är aktuella för inhemska adoptioner, medan barn runt två år och uppåt är mer aktuella för internationella adoptioner.

Jag ska fortsätta skriva om den fortsatta resan för att förbereda hämtning och resan, det är ju ett tag kvar tills dess vi ska hämta dem.

3 kommentarer:

Hedda sa...

Enormt stort grattis! :-D

Här är man borta några dagar och så går jag in och läser vad som hänt på din blogg. Vad härligt!! Beskedet som man drömmer om. :)

Moi sa...

oj vilken fantastisk nyhet! Stort grattis och alla mina lyckönskningar och allt! Ja en grattis känns liksom för litet för det jag vill säga helt enkelt!

kram

TeachGirl sa...

Tack så hemskt mycket. Jag går fortfarande i en stor lyckobubbla och bara ler. :)

.