onsdag, oktober 13, 2010

Skönt att se...

...att ni inte glömt bort mig bara för att jag är lite MIA. :) Har precis gjort en jättekommentar där jag svarar frågorna, men vill även tacka för alla gratulationer. Nu ska vi resa bort i några dagar och bara njuta av underbara städer, varandra och trevligt sällskap.

Jag har ställt mig två frågor idag:

1. Hur mycket kläder kan två barn behöva egentligen? Jag har nu shoppat loss på Tradera och insett att det blivit ganska mycket. När jag kollar i mina listor så är det nog en 15 plagg på gång i alla fall. Oops... Men shit, så snygga kläder! :)

2. Hur mycket kläder behöver *jag* 4½ dagar i NY? Svaret på den frågan är inte helt fastställt ännu, men jag har lagt fram ett gäng saker i alla fall... Sedan vet jag ju att det kommer att bli en del shopping. Förmodligen inte med Maken, men jag har ju J med på resan och även hennes M.

Förresten, jag har funderat på en sak till. Varför frågar alla elever mig hur länge jag kommer att stanna som deras lärare? Jag kom dock på svaret ganska fort. De har inte fått behålla sina lärare så länge och nu tror de att jag ska sticka så fort jag kan. Mitt standardsvar idag (har fått frågan tre gånger...) har varit att jag kommer att vara här ett bra tag.

1 kommentarer:

Lilla M sa...

Packa inte för mycket, då jag och min man var i New York med hans familj härom året var vi tvungna att köpa en extra väska för att få med oss all shopping hem. Det var visserligen en hel del julklappar inhandlade då vi var där i början på december, men ändå. Ha så skoj!

.