lördag, december 11, 2010

Day 11 – Your siblings

Tre syskon har jag. Vi är alla olika men ändå ganska lika när man tittar närmare. Jag är yngst, sladdbarn som jag är. Det är speciellt att ha syskon som i teorin skulle kunna vara ens mamma.

Jag älskar alla mina syskon, men ibland är det ganska skönt att vara på behörigt avstånd från dem. Det är först i vuxen ålder - sedan jag flyttat från lilla staden - som jag känner att vi träffas på lika villkor.

Min bror och jag har mycket bra kontakt. Vi är ganska lika till utseendet, i synnerhet våra färger. Samma usla sinne för humor har vi också.

Min näst äldsta syster och jag tjafsar oftast, vi är egentligen ganska lika, men kraschar ofta ihop. Vi har båda ärvt pappas långsinthet (men jag tycker givetvis att hon är värre...)

Min äldsta syster är en klippa. Det är hon som jag har pratat mest med när det gäller våra IVF-försök. Hon visste nog först i familjen.

Sedan har jag ju mina syskonbarn som egentligen känns som syskon, i synnerhet S. Och mina närmaste vänner. Men det har jag ju skrivit om tidigare. :-)0 kommentarer:

.