torsdag, december 02, 2010

Day 02 – Your first love

Svårt att säga, det finns så många sorters kärlek, men om vi pratar män/pojkar så är det nog Tobbe från min klass i grundskolan. Jag räknar inte Stefan, som var min första *olyckliga* kärlek (han var tillsammans med klassens bitch och såg aldrig mig).

Tobbe var den i klassen som bodde närmast mig och därmed den som var oftast hemma hos mig. Med det sagt vill jag också understryka att det knappast var århundradets kärlekshistoria, men väl en första gnista som aldrig riktigt började brinna.

Jag var ganska mobbad i skolan, men emellanåt kände jag mig som en vanlig tjej och Tobbe kunde lyckas med det.

Vi blev aldrig tillsammans, men tanken fanns där. Förmodligen var det mitt usla självförtroende som spökade till viss del.

Sedan vill jag ju skriva om Sir Väs, som var smeknamnet jag och kompisen skapade på min första crush på gymnasiet. Han var nog den förste som jag var tokkär i. Charmig till tusen och jag kan sakna honom ibland, även om det aldrig blev vi.

Och sedan kan jag inte låta bli att nämna min första kändisförälskelse. Orup. Jag avgudade alla hans skivor och spelade nästan sönder dem. När han släppte sin andra skiva lyckades jag tjata mig till att min syster körde upp från stan med kassettbandet. Ja, jag var en smula bortskämd.

Slutkläm: Kärlekarna förändras - Orup består. Han har varit en favorit under alla år. Inte så mycket crush nu kanske dock. :-)

Hmm... Ett gäng killar. Så konventionellt. Vi får se vad det bli i morgon.2 kommentarer:

Carro sa...

Åhhhhhhhhh Orup *suckar och drömmer mig bort* jag förstår precis vad du menar..

Barn kan vara elaka... Ja är så ledsen för att du råkat ut för mobbing <3

TeachGirl sa...

Tack, snälla! Det är många som utsätts för det.

.