onsdag, december 01, 2010

Day 01 – Introduce yourself

Vi gör ett försök och ser hur länge jag orkar/hinner...

Vem är jag? En snart 37-årig kvinna i mina bästa år. Konstigt, jag är alltid i mina bästa år känns det som. Saknar inte så mycket att vara yngre, känner mig inte gammal.

Fru till Maken, världens bästa man - åtminstone för mig. Snart officiellt mor till världens sötaste pusselbitar - måtte det snart bekräftas i domstol!

Lärare på en skola som kräver ganska mycket tid, eller snarare med elever som kräver mycket tid. Älskar mitt jobb, trots allt gnäll om det.

Yngst i barnaskaran och bortskämd med tid och kärlek. Faderslös sedan 4 år tillbaka men han finns ändå alltid med på något vis. Har tre syskon, sex syskonbarn och ett syskonbarnbarn. Stor familj som ibland kan låta som en Norénpjäs.

Bott ensam från 16 års ålder. Åkt på några smällar på kärleksfronten, men rest mig på nio. Träffade han som skulle bli Maken när jag var nästan 24. Tänkte skaffa familj, men det tog lite längre tid än vad vi tänkt oss. Började jobba på det för 7 år sedan och det gick så där. 4 IVF-försök senare satsade vi på adoptionsspåret istället och allt gick som på räls *ta i trä*.

Tycker om att läsa, lyssna på musik och att träffa vänner. Tar gärna en sväng på stan, antingen för att shoppa eller bara för att umgås. Sitter gärna vid datorn, lite väl mycket enligt Maken. Lite dålig på att ta egna initiativ, men jag jobbar på det.

Jaa... Det är nog jag på ett ungefär.4 kommentarer:

Litenlängtan sa...

Spännande att få lite mer "kött på benen om vem du är" :-D

Men jag vet inte om jag orkar köra en sån där bloggföljetång... Det finns för mycket annat jag vill göra :-D

TeachGirl sa...

Vi får se om jag fullföljer det här, men jag kör så länge jag orkar. :-)

Jenny U sa...

Vad är det här för spännande bloggföljetong, är det en utmaning någonstans ifrån? Läser gärna! Mycket som berör också.

TeachGirl sa...

Det är en utmaning. Ska lägga upp kriterierna, men det bli kanske på andra bloggen, nu när jag börjat här. :-) Den innehåller både djupa och mindre djupa inlägg.

.