torsdag, augusti 12, 2010

Frustrerande!

Jag brukar alltid passa på att läsa och kommentera bloggar på väg till och från jobbet via min iPhone. De senaste dagarna har den dock krånglat och jag har svårt att kommentera. Synd, det har varit så smidigt, i synnerhet nu när min dator inte är helt kry.



4 kommentarer:

Jeane Quidote sa...

Ja, laddade batterier är bra! Är intressant att läsa om era adoptionsförberedelser. Jag förhör mig gärna med dig om det senare om det är ok. Vi har som sagt pratat lite om det. Dock tycker jag att det är helt sjukt obehagligt med den där kontrollen som socialtjänsten ska göra. Hoppas du har det bra. Kram

TeachMom sa...

Det är bara att fråga, jag svarar så gott jag kan. Jag var lite orolig för kontrollen, men det var inte så farligt. Vi hade i och för sig en otroligt gullig socialsekreterare.

Carro sa...

Kommentaren till mig kom fram i alla fall! Tack så mycket :-) Vad spännande med adoptionen. Min man o jag har börjat nosa lite på adoption och kommer förmodligen att ställa oss i kö någonstans i januari. Vi håller på med vår 3:e IVF nu och om det inte går vägen har vi 2 kvar eftersom vi har köpt ett 3:pack.
Hur sjutton väljer man vilken adoptionsförmedling man vill ha och från vilket land man ska rikta in sig på? Gud så svårt! :-)

Stort Lycka till!
Varm kram!

TeachMom sa...

Carro: Sent svar, men ändå :)

Vi ställde oss i kö i tre organisationer direkt, på inrådan av en vän som adopterat tidigare. På så vis behövde vi inte bestämma oss direkt, utan kunde känna efter hur vi kände och se hur kötiderna såg ut.

Lilypie Waiting to Adopt tickers
.