lördag, januari 29, 2011

Hemma igen

Underbart att vara hos mamma och familjen några dagar, men riktigt skönt att vara hemma också. Tåget kom in på Stockholm C strax före 13 idag, så jag har dessutom haft en skön dag på stan. Först lämnade jag av resväskan hos Maken - som givetvis jobbade - och sedan tog jag ett varv.

Började på PoP i Gallerian för att se om de hade något kvar på rean, men det var inget för mig. Bara smått och större kvar, om det inte var klänningar. Det fanns riktigt snygga kläder till ordinarie pris, men det var inte det jag ute efter idag. I dag ville jag göra fynd.

En sväng på Lindex sedan. Trots det faktum att jag inte gillar deras olika storlekar för pojkar och flickor, hittade jag en söt tröja med pandamotiv. Jag köpte t o m två i olika färgkonstellationer. Bilderna är små och hämtade från Lindex hemsida.

Vidare till Kapp-Ahl, där jag hittade en jacka för halva reapriset, d v s 120 kronor ca. Helt OK. Brun och ganska vindtät och varm, hoppas jag i alla fall.

Efter att ha gått ett varv på barnavdelningen på NK slutade jag min dag på Åhléns där jag köpte ett par petrolblå manchesterjeans för 40 kr tror jag. Jag gillar verkligen "halva priset på reapriset"-priser! :)

0 kommentarer:

.