måndag, januari 24, 2011

Veckoplaner

Jag åker till Bästkusten på onsdag och kommer inte hem förrän på lördag. Det är rätt trist att vara ifrån Maken så länge, det sker inte heller så värst ofta. Vi är ganska hemmakära båda två, eller ser åtminstone till att resa bort tillsammans. Då blev det ännu lite värre när han berättade för mig att han inte kommer att vara hemma i morgon kväll heller, för då ska *han* västerut. Till Göteborg! En liten del av mig tycker ju att han skulle kunna åka tåg den dryga timmen som det tar att komma till mina hemtrakter och gå med mig på begravningen på torsdagen, men han verkar ganska stressad. Men jag kommer helt klart att sakna honom...

Annars är det faktiskt en del skojsiga saker på G också. En del saker är inte officiella ännu, och inte heller bestämda, men vi får se. Det ser dock ut som att det blir tjejmiddag med arbetskamrater lördag kväll, och det verkar jättekul!

På fredag ska jag till min syster och fira henne tillsammans med vår bror. Hoppas på middag. Det ska bli jätteroligt att åka ut till ön! Jag älskar att åka ut till dem, det är så rofyllt där ute.

8 kommentarer:

Jeane Quidote sa...

Låter väldigt trevligt det där! Bästkusten - hahaha!
Fast begravning låter ju inget vidare förstås.
Ha det gott på Bästkusten :)

Litenlängtan sa...

Och jag ska lämna Bästkusten för att bege mig med jobbet till Sveriges baksida på fredag... :-)

TeachGirl sa...

Typiskt. Jag kommer att vara i Gbg 20 minuter på lördag morgon, men jag antar att du är kvar i Hufvudstaden då? :-)

Litenlängtan sa...

yepp... fredag till söndag... och med späckat schema antar jag... jobbevent... ;-(
hatart!
MEN, vi måste försöka ses framöver!

Anonym sa...

Jag är hemma, och bor på en ö, men jag tror inte att det är min ö du skall till! :-)

TeachGirl sa...

Tyvärr har ju jag rätt ont om tid också när jag åker. Mamma kommer nog att ockupera den lilla fritid jag har. :-) Min syster bor på Orust, en ö som inte så många känner till på den här sidan Sverige.

Carro sa...

Vad spännande med an massa "inte officiella saker" Jag håller tummarna för att dom går i lås. Och näää, jag är inte ett dugg nyfiken ;-)

Hoppas att du får en skön tid borta och att begravningen blir en fin stund. Ta vara på tiden utan "maken" vem vet, ni kanske beter er som 2 tonåringar när ni ses igen, inte helt fel ;-) eller hur!Det är nyttigt att längta lite efter varandra ibland..

Anonym sa...

Orust - Sveriges tredje största ö, västkustens pärla och i särklass vackrast! Vet ni inte om det på eran sida? :-)

.