onsdag, januari 12, 2011

Presenter.

Så där, nu är pusselbitarnas presenter inslagna och paketerade. I morgon ska vi skicka dem. Det blev bilar till dem båda, jag hittade en bil som plingade och tutade, det måste vara perfekt. Sedan får vi se hur länge jag står ut med ljudet... :-)

Tack snälla för förslag. Det skulle nog vara svårt att få ner en tamburin eller något liknande i postpåsen, men det är ett alternativ till kommande försändelser.

Jag var inne och kollade på resterande reakläder också när jag nu ändå var inne i stan. Tyckte dock att det var ganska utplockat. Hittade ett par t-shirts med Kakmonstret, Grover och Garfield på H&M, men de var inte på rea.

Jo, ett reaplagg blev det. En snygg topp till mig på Polarn & pyret. :-)

Dessutom köpte jag en ny ryggsäck eftersom den gamla - som jag älskar - tydligen är nerkladdad med bläck från någon trasig penna. Det blev en beige Björn Borg. Dels var den snygg och på rea, men främst köpte jag den eftersom den var rymlig. Jag får plats med skolgrejor *och* träningskläder. Nice! Dessutom ingick ett laptopfodral, nu fattas bara laptopen... :-)1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, villa ungar älskar inte bilar som plintar och tjuter...! Blir helt klart en favvo hos dem, spännade att höra responsen sen! Kram

.