lördag, februari 26, 2011

Seg lördag.

Äntligen lov! De sista dagarna var stressiga och jag hann knappt andas och umgås med Maken. PRAO-besök, planeringar, föräldramöten, fullproppade studiedagar... You name it!

Igår började dock den lediga tiden - eller snarare den inarbetade lediga tiden - med en otroligt trevlig fikadate med Jenny. Skönt att vi fick plats på Vetekatten, bra miljö för att snacka. Och mycket snack blev det! :-) Mer sådant!

Tyvärr kunde jag inte vara med på middagen med de andra bloggarna, jag firade Makens födelsedag istället. Presenterna fick han redan i går morse. Förutom föremålen på bilden fick han även en kofta, inspiration från André Pops. :-)


Favoritpresenten blev faktiskt hans 12-pack Cherry Coke. Även om han inte kommer att dricka alla på en gång, han undviker ju socker just nu. :-)

Idag blir det en lugn dag. Svärföräldrarna kommer hit och vill ha fika snart. Shit, jag måste börja städa!

Tänk, nästa år behöver jag inte sjunga själv för honom. Förhoppningsvis. *Ta i trä*

Ha en skön helg och koppla av! Det ska jag... :-)

2 kommentarer:

Jeane Quidote sa...

VETEKATTEN??? Mitt favvofikaställe nr 1 i Stockholm - ååååå så mysigt!

Var har du fått tag på Cherry Coke? Gott gott gott! Inte för att jag själv heller äter socker (förutom de få gånger då jag fuskar lite) men man måste ju ha en och annan morot ;)

Mina svärisar kommer också idag, fast på middag - värsta goda middagen (särskilt efterrätten - jippie! Ja, jag ska fuska idag :)). Och min man har också sportlov (som jag avundas liiite) så här är det avslappnat och fint.

Hoppas du får ett skönt och välförtjänt sportlov!

Kram!

TeachGirl sa...

Jamen, du får ta en sväng till Stockholm så tar vi en fika där. Jag går gärna dit. :-)

Jag hittade Cherry-colan på ICA Maxi i Haninge. Det kan vara en idé att kolla om du har någon Maxibutik i närheten.

Även om man tänker på vad man äter är det gott att unna sig något extra ibland. Ha en bra helg!

.