torsdag, mars 10, 2011

Inget nytt under solen...

...förutom att det faktiskt *är* sol ute, då. Det här är en fruktansvärd tid, vänteperioden utan vare sig nyheter och information. Jag vill faktiskt åka och hämta våra barn nu! Eller ja, förmodligen vore det bra om vi väntade tills dess att vi tagit alla sprutor, men om tre-fyra veckor vore det trevligt att få åka.

När vi fick senaste tidningen från organisationen stod det att en familj fått resebesked och då kände jag att det nog förhoppningsvis inte är så många veckor kvar tills dess att vi får veta att vi kan börja boka biljetter också. Ska kolla in resebolaget de rekommenderar och se vilka priser de ligger på.

Dessutom har jag även sjukt mycket att göra på jobbet just nu. Utvecklingssamtalsdags (typiskt nog har jag skolans största klass...) och dessutom ligger jag efter sedan jag var ledigt för begravningen i tisdags. Summan av kardemumman är att jag inte riktigt hinner - eller orkar - uppdatera så mycket som jag skulle vilja. Men det kommer helger. Och våren är faktiskt på G.

Visst håller ni med mig om att våren är på gång nu...?

8 kommentarer:

jenny_maria sa...

Jaaaaa, visst är våren på väg! Nog för att det är slask här hemma idag, men jag satt kvar på jobbet till 17.30 idag och det var inte ens början till mörkt - underbart!

Hedda sa...

Jo nu regnar det istället för snöar. ;) Hoppas ni ska få ert resebesked snart. Hur länge är det nu som ni har väntat?

Sara sa...

Självklart är våren på väg nu, äntligen. Förstår att ni längtar, just ovissheten måste vara det värsta, men snart så!

TeachGirl sa...

Hedda: 5 1/2 månad sedan BB. Organisationen säger att det i genomsnitt tar ca 8 månader. M a o kan vi nog vänta oss lite mer väntan...

Kix sa...

Våren känns som långt borta då det föll 1 cm snö ikväll. Det är visserligen varmt på dagarna, men det är säkerligen 80 cm snö kvar som skall smälta. Dock halt på uppfart och vägar. Varje dag blir ljusare och det är underbart!

TeachGirl sa...

Oj då, mer snö? Nej, jag fortsätter att påstå att det är vår, åtminstone här. :-)

Jenny och Daniel sa...

Ja våren är här.

Vi fick besked att vi skulle få åka runt vår/sommar och hämta våra tjejer, så det måste vara vår nu, så vi får åka snart.

Hoppas på resebesked till er snart.

TeachGirl sa...

Spännande! Jag hoppas att ni -och vi- får åka snart. Nu är det vår och snudd på sommar. :)

.