onsdag, mars 02, 2011

Ledig? Jag?!

Idag känns det som om jag varit på fötter hela dagen. Först ett tandläkarbesök och sedan lunch med vännen U. Hon lovade att det var enkelt att parkera bilen utanför hennes jobb. Det var det inte. De bygger om i hela området och förbereder inför den nya tvärbanan. Som en följd av detta fick jag följa tre killar med varsin flagga och det slutade med att jag befann mig i Sundbybergs centrum istället för Solna Business Park. Promenaden till mötesplatsen var rask och trevlig. Det var inte heller den sista promenaden för dagen...

Efter en långlunch åkte jag hem och parkerade bilen. Därefter åkte jag till Karlberg för att därifrån gå ner till Rådmansgatan där jag skulle träffa A1 för middag och sedan åktur ut på Djurgården.

På vägen, under promenaden, lyckades jag även hitta en blomsteraffär där jag kunde beställa blommor. Nästa vecka ska vi på ännu en begravning eftersom min farbror har dött. Dessa blommor ska vara från oss syskon. Jag tror att de blir bra.

Middag på Koreana på Luntmakargatan. Underbar sushi, som alltid.

Efter ett snabbt stopp på Ekohandeln på Tegnergatan åkte vi ut på Djurgården för att spana in Liljevalchs vårsalong. En del skumma saker som jag personligen inte skulle kalla konst, men även en del snygga och lite småroliga saker.


När jag kom hem kunde jag sitta ner och ta det lugnt en timme eller två, innan det var dags att hämta Maken inne i stan. Eftersom han skulle ha med sig mycket arbete hem - han ska jobba hemifrån i morgon och sedan resa bort torsdag fredag - så lovade jag att jag skulle hämta honom.

Så där. Lång dag och långt inlägg. Det trista är att jag skrivit detta två gånger. Första gången lyckades jag vrida på telefonen och då kan all text försvinna. Har hänt förut, hände idag och lär hända igen.

Imorgon har jag lovat Maken att jag ska hålla mig borta några timmar så han kan jobba i lugn och ro. Jag åker helt enkelt till Barkarby Outlet. :-) Dessutom ska jag fika med Svärföräldrarna.

3 kommentarer:

Sara sa...

Härligt foto där barnet går av, vad fel det blir när man tolkar allt för bokstavligt. För övrigt förstod jag direkt att det borden vara Solna Business Park, jag jobbar också mitt i det kaoset :)

TeachGirl sa...

Jag beklagar verkligen. SBP är verkligen ett jobbigt ställe att vara på just nu. Men tydligen ska det vara klart till år 2013...? ;-)

Jag gillade verkligen det kortet. Det som inte syns på mitt kort är att det är uppsatt som ett vanligt SL-klistermärke på en tunnelbanedörr.

Sara sa...

Jo 2013 är väl tanken, får väl se hur rörigt det kommer att vara tills dess. Alla har vi olika filmsmak & det är väl kul att man förnyar sig ibland :)

.