söndag, april 17, 2011

Fem dagar före avresa...

I morse ringde mamma mig för att gratulera. I all den röra som pågår nu, med reseförberedelser och svärmor som inte mår så bra, har vi totalt glömt bort att det var vår bröllopsdag. Igår.

Underbar dag idag och vi har hunnit med en del. Bytt däck, åkt och slängt skräp, köpt mat till fåglarna har vi gjort hittills. Nu ska vi hem och sedan åka till Barkarby för att kolla trappgrind och lite annat.

TBC...

3 kommentarer:

Carro sa...

Grattis i efterskott då :-) Det låter som att ni har haft fullt upp idag.

Jag satt och fundera lite..
Hur kommer ni göra med släkt och vänner? Blir det som på film, att dom står på Arlanda med ballonger och skyltar? ;-) eller kommer ni introducera några i taget efter att ni kommit in i vardagen?

Fortsätt bocka av nu och njut av alla förberedelser, nu är det nära :-)

TeachGirl sa...

Tack snälla! :) Med tanke på att Svärmor är dålig kommer vi inte att kunna hålla dem borta från Arlanda, förmodligen med ballonger och hela konkarongen. :) Min familj bor på andra sidan Sverige, så de kommer inte att träffa barnen ännu. Vi åker nog dit i slutet av juli, augusti nån gång.

Litenlängtan sa...

Grattis i efterskott!
Låter jobbigt med dålig svärmor men mysigt med ballongmöte på Arlanda. Lyllos er som snart är hemma med era fantastiskt efterlängtade barn!
Ha en bra sista vecka som DINK's!

.